Onze Reis

ik ben Yogi Sundar

Op zoek naar een gezondere manier van leven?

Op zoek naar een gezondere manier van leven?

Flitst jouw leven als een bliksemschicht aan jou voorbij? Ben je continue bezig met haasten en voel je je daardoor geleefd? Ben je op zoek naar ontspanning , naar een gezondere manier van leven? Dan is Yoga echt iets voor jou. Je vindt er niet alleen rust, ook de balans tussen lichaam en geest wordt ermee hersteld. Dit alles bereik je door het doen van Yoga oefeningen. Je hoeft er niet al fit en soepel voor te zijn, Yoga helpt je om dat te worden. Ook maakt het niet uit of je jong of oud bent, Yoga is er voor iedereen. 

Yoga heeft nog steeds een zweverig imago. Gelukkig dat veel mensen vandaag de dag begrijpen dat Yoga meer is dan een spirituele vlucht. Dit zet meer en meer mensen aan om zich in Yoga te verdiepen of een aantal lessen te volgen zodat zij zelf kennis kunnen maken met  de enorme helende werking die van Yoga uitgaat. Waar veel mensen in de praktijk tegen aanlopen is dat men zich niet aangetrokken voelt tot de Indiase cultuur of filosofie die er achter zit. Regelmatig verwart men Yoga met een religie. Niets is minder waar. Yoga ‘embraces’, ofwel omarmt alle religies, betekenend, een ieder met of zonder religie kan Yoga beoefenen. Yoga heeft en wil geen invloed hebben op iemands geloof. Yoga is hooguit ‘a way of life’. 

Het beoefenen van Yoga levert op korte termijn al resultaat. Fysiek zorgt Yoga niet alleen voor een soepeler lichaam dat langer gezond blijft, Yoga werkt ook sterk op de werking van de organen. Deze gaan beter en efficiënter hun werk doen. Mentaal zorgt Yoga voor meer evenwicht waardoor we rustiger worden in het volbrengen  van onze verplichtingen en keuzes. Yoga brengt ook meer overzicht. Door het ontwikkelen van je aandacht, het intellect, wordt de mind stiller. Hierdoor worden we minder impulsief en zijn we beter in staat werkelijk te bepalen wat goed voor ons is, wat de juiste keuzes zijn en bóvenal gelukkiger te zijn. Mindfulness ten voeten uit!

Free Spirit Yoga, gevestigd aan de rand van het Westland, biedt Yogalessen aan voor iedereen. Je kunt bij ons in de ochtenden en avonden Yogalessen volgen. De lessen worden gegeven door Yogi San van maandag tot en met zaterdag. Free Spirit Yoga biedt zowel beginners lessen, als reguliere en gevorderde lessen. De lesstof is gebaseerd op het pad van Hatha en Raja Yoga. Je werkt hiermee aan je fysieke conditie en spreekt het herstellend vermogen van het lichaam aan. Raja helpt om je aandacht te vergroten, waardoor je meer bewust wordt. Raja is de wetenschappelijke manier van benaderen, Hatha de fysieke. Uiteraard worden niet in alle Yogascholen dezelfde lessen gegeven. En het is zeker waar dat niet alle Yogascholen een duidelijk onderscheid maken tussen Yoga, filosofie en religie.

De tijden en verschillende Yogalessen kun je vinden onder ‘Lestijden’.  Wil je meer informatie? Vul het antwoordformulier in onderaan de site. Ook kun je je hier opgeven voor een proefles.

Onze Lestijden

Maandagochtend 09:00 tot 10:30 (gevorderd)
Maandagavond 19.30 tot 21.00 (gevorderd)
Dinsdagavond 19.30 tot 21.00 (beginners)
Woensdagochtend 09.00 tot 10.30 (beginners)
Woensdagavond 19.30 tot 21.00 (gevorderd)
Donderdagavond 19.30 tot 21.00 (gevorderd)
Zaterdagochtend 09.30 tot 11.00 (regulier/gevorderd)
Lestijden

Onze Prijslijst

Prijslijst
Proefles € 9,=
1 x p.w. yogales € 46,=**
2 x p.w. yogales € 81,=**
3 x p.w. yogales € 104,50**
Strippenkaart 10 lessen € 125,=
Bodywork 1 of 2 uur € 55,= / € 95,=
Losse les niet leden  € 15,=
 

** bedrag per maand, berekend op basis van 13 weken per kwartaal
Reserveer direct je proefles via het formulier hieronder.